ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва


11.10.2023 11:00:00

Онлайн-засідання

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

1. Проект Закону про припинення дії Угоди між Урядом України та Урядом Сирійської Арабської Республіки про сприяння та взаємний захист інвестицій (р. № 0228, КМУ).

 

 

Міжпарламентська співпраця

2. Про звернення Генерального секретаря Міжпарламентської Асамблеї АСЕАН А.С. Абдул Рахмана щодо запровадження обов'язкових щорічних внесків для членів-спостерігачів в Асамблеї.

 

 

3. Про візит в Україну делегації Комітету у закордонних справах та з питань оборони Стортингу Норвегії.

 

 

4. Про затвердження персонального складу  делегацій членів Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва з метою візиту до Бундестагу  у період 7 - 8.11.2023 (Берлін, ФРН ) та до Європейських інституцій у період 27 - 28.11.2023 (Брюссель, Бельгія).

5. Про внесення змін до керівного складу депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Республікою Камерун.

 

 

6. Про внесення змін до керівного складу депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Республікою Корея.

 

 

7. Про обрання координатора з проведення організаційних зборів депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Королівством Камбоджа.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку